TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad sistema led displeja i led dekoracije i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za uložen novac.

LED ekrani

Beograd postaje grad budućnosti. Svoj najveći led ekran ima na Delta city –ju. Zaključno sa prvom polovinom 2017. godine Tesla sistemi su izvršili montažu LED ekrana na mnogim ključnim mestima širom Srbije. Možemo sa sigurnošću tvrditi da su LED ekrani u Srbiji napravili „prve korake” i da su postali najatraktivniji vid reklamiranja u Srbiji...

LED dekoracija

Ukrašavanje unutrašnjosti i spoljašnjosti objekata se sastoji od spektra mogućnosti izrade i ugradnje dekorativne rasvete i reklamnih detalja u objekte različitih namena: televizijske studije, diskoteke, restorane, kladionice, biznis i poslovne centre, mostove, zgrade, razne manifestacije i svečanosti, koncertne dvorane...

Primer montaže LED ekrana

Novi Sad je dobio najveći led ekran. Tesla sistemi Vam u slikama objašnjavaju korak po korak kako se vrši montaža ekrana. Takođe Vam objašnjavamo najbitnije stavke, koje se ne smeju preskočiti...

 

Da bi opstao, živeo i egzistirao, čovek je primoran da se kreće. Brzina i tempo savremenog čoveka i života zahtevaju stalnu i konstantnu kretnju i pokret. Ta stalna kretanja i pokret uslovljeni su zadovoljenjem čovekovih potreba. Da bi ih uspešno realizovao mora da bude informisan. Nedostatak slobodnog vremena uslovljava na informisanost u pokretu. Najefikasniji i najsavremeniji vidovi oglašavanja omogućuju upravo takav vid komunikacije između krajnih kupaca i proizvođača.

Konzument, tj. posmatrač nije primoran da gleda Vašu reklamu kao nužno zlo u prekidu programa, recimo na TV-u, već to čini iz zadovoljstva kako bi prekratio vreme tokom trajanja semafora na raskrsnici, čekanja autobusa ili pre početka školskog časa.

LED tehnologija nam pruža veoma efikasno reklamiranje i pravljenje fantastičnih dekoracija. Godišnji porast primene ove tehnologije u svetu je oko 20 %.

 


NAŠI PARTNERI

JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

 

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


NAŠA PREPORUKA


 

Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacijeUkoliko ne možete da pogledate video, molimo otvorite stranicu u Google Chrome pretraživaču, ili ažurirajte Adobe Flash Player.

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »