O displejima


Multimedijalni LED ekran je sastavljen od svetlosnih tačaka koje su povezane u module. Jedan modul je sastavljen od 16x16 tačaka. Razmak između svetlosnih tačaka označava rezoluciju ekrana, koja može biti u rasponu od 6 do 35mm. Ekran se sastavlja iz jednakog broja tačaka u horizontalnom i vertikalnom smeru.
 
Mogu biti većeg formata i posebno su prikladni za prikazivanje animacija i video materijala. Usled velikog svetlosnog isijavanja LE dioda, ekrani su nesmanjene funkcionalnosti, bez obzira na uslove spoljašnjeg osvetljenja, čak i u slučajevima direktnog sunčevog svetlosnog zračenja. Intenzitet osvetljenosti ekrana se podešava automatski, u zavisnosti od uticaja ambijenta. Upravljanje se vrši preko PC-ja. Ekrani omogućavaju prikazivanje pojedinačnih uzoraka, teksta, tačke, kako statično, tako i dinamično, kao i svih drugih grafičkih zapisa.
 
Takođe, postoji mogućnost preuzimanja i reprodukovanja zemaljskog, satelitskog, kao i drugih vidova ulaznih signala za prenos slike i zvuka. Veličina ekrana nije ogranicena (Na Delta city-je je 9x5 m), zahvaljujuci savremenim tehničkim i konstrukcionim rešenjima, tzv. inteligentnim modulima. Upotrebljavaju se kako u otvorenim, tako i u zatvorenim prostorimaLED ekran u Vranju
LED ekran u Novom SaduUnutrašnji LED ekran na sajmu u Amsterdamu
LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »