Montaža LED ekrana


Multimedijalni LED ekran je sastavljen od svetlosnih tačaka koje su povezane u module. Jedan modul je sastavljen od 16x16 tačaka. Osnovu svetlosne tačke čini 4 ili 5 LED dioda: plava, zelena i dve ili tri crvene. Razmak izmedu svetlosnih tačaka označava rezoluciju ekrana, koja može biti u rasponu od 6 do 35mm.
 
Ekran se sastavlja iz jednakog broja tačaka u horizontalnom i vertikalnom smeru. Mogu biti većeg formata i posebno su prikladni za prikazivanje animacija i video materijala. Usled velikog svetlosnog isijavanja LED dioda, ekrani su nesmanjene funkcionalnosti, bez obzira na uslove spoljašnjeg osvetljenja, cak i u slučajevima direktnog sunčevog svetlosnog i toplotnog zračenja. Intenzitet osvetljenosti ekrana se podešava automatski, u zavisnosti od uticaja ambijenta.
 
Upravljanje se vrši preko PC-ja, na NT Windows operativnim sistemima (očekuje se razrada i za Apple platformu) do daljine od 100m. Ekrani omogućavaju prikazivanje pojedinačnih uzoraka, teksta, tačke, kako statično, tako i dinamično, kao i svih drugih grafičkih zapisa u AVI formatu.
 
Takodje, postoji mogucnost preuzimanja i reprodukovanja zemaljskog, satelitskog, kao i drugih vidova ulaznih signala za prenos slike i zvuka. Veličina ekrana nije ograničena, zahvaljujuci savremenim tehnickim i konstrukcionim rešenjima, tzv. inteligentnim modulima. Upotrebljavaju se kako u otvorenim, tako i u zatvorenim prostorima.

Tehničke specifikacije:
Ugao gledanja (vertikalni/horizontalni) 75º/ 120º
Frekvencija osvetljenja slike 50Hz / 100Hz
Debljina ekrana 15cm
Ulazni napon 230 VAT
Potrošnja energije 30-120 W (crna / bela)
Razmera svetlosti 1 : 1000Montaža led ekrana
LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »